Jdi na obsah Jdi na menu
 


Politika ČR

Česká republika vstoupila do Evropské unie, její politika však za současné vlády není proevropská, ale proamerická. Dnes již nežijící politik Josef Lux prohlásil: USA je kolébkou demokracie, o tom snad již dnes nikdo nebude pochybovat. Nevím, jakým právem mluvil na všechny občany, o to zde ale nejde. Nutno konstatovat, že "čeští" lokaji si z této "kolébky" opravdu berou příklad a mohou se přetrhnout, aby do posledního splnili přání svého zámořského velitele. O (především zahraniční) politice ČR se nerozhoduje v Praze, ale ve Washingtonu, před kterým chodí karikatury ze Strakovky v předklonu do pravého úhlu. Prezident USA, který se dostal k moci volebním podvodem a kterému byl naměřen nižší IQ než nejinteligentnější opici, je pro ně bohem. Podlézavost nezná hranic.

Česká republika, respektive její dobře placení reprezentanti, patří mezi největší pochlebovače impéria za Atlantikem. Má vůbec právo soudit a poučovat ostatní země? Co se v této zemi děje, dovedou mocní vést aspoň tuto zemi?

V ČR se každodenně porušuje Ústava, jsou vydávány protiústavní zákony.

Jsou povolována shromáždění fašistů a policie při nich naopak ještě tyto ochraňuje před antifašisty.

Po majetkovém převratu v roce 1989 byl národní majetek, který dokázal socialistický stát od roku 1948 zešestinásobit, zčásti rozkraden, zčásti prodán za babku zahraničním tzv. strategickým partnerům, zčásti zdevastován.

Současní i bývalí vysocí politici "najednou" přijdou k závratnému majetku. Majetková přiznání neexistují.

Od roku 1989 prudce vzrostla kriminalita. Říká se tomu daň za demokracii!

Zavádí se poplatky ve zdravotnictví, ve školství.

Protizákonně se vydalo zrušení Komunistického svazu mládeže.

Jsou zde snahy o zrušení KSČM, třetí nejsilnější parlamentní strany, ve snaze umlčet jiné než vládní smýšlení.

Uskutečnila se tzv. kupónová privatizace, největší podvod století na prostých občanech.

Karikatura premiéra vyznamenává masové vrahy (viz bratři Mašínové).
Karikatura premiéra je ostudou republiky, zvedá v parlamentu prostředníčky, v jeho slovníku se vyskytují výrazy, které používali nacisté (např. noc dlouhých nožů).

Překrucují se dějiny, na školách se nevykládá pravda zejména o období let 1945 - 1989. Zmenšují se zásluhy Sovětského svazu ve válce a zveličuje se úloha USA. Jsou bourány památníky na minulost a hanobí a bourají se sochy skutečných hrdinů (Jan Šverma, Julius Fučík, ale mnoho dalších), tito se urážejí a zesměšňují.

Bylo vytvořeno protiústavní příživnické uskupení, které má sloužit jakémusi zkoumání jakýchsi zločinů "komunismu". Komunismus zde nikdy nebyl (viz filozofický slovník) a tedy nemohou existovat jeho zločiny. Celý tento spolek jen slouží k pomstě jedinců, kteří se cítí zneuznaní, k rozeštvávání skupin obyvatelstva, k zakrývání skutečných problémů ve společnosti a v neposlední řadě je velmi výnosnou prebendou pro jedince, kteří nejsou schopni uživit se poctivou prací a kterým na to stačí jen legitimace té "správné" strany. Tento velmi nákladný spolek platíme my všichni z daní.

Umožňuje se činnost sudetoněmeckého spolku v Praze.

Vrcholem arogance je plán instalace radaru USA na našem území. Jedná se o tom proti vůli drtivé většiny obyvatelstva (podle statistiky asi 75 %), nebere se zřetel na petice proti, které podepsaly statisíce občanů. O této široké problematice se dozvíte mnoho například na stránkách občanské iniciativy Ne základnám. Shlédněte také video na
http://video.google.com/videoplay?docid=8988743492919612368&hl=en.

V roce 1989, po majetkovém převratu, byly všechny výborné a dlouhodobě budované společenské i obchodní vztahy s Kubou zpřetrhány, smlouvy byly zrušeny jednostranně z československé strany prakticky ze dne na den.

O politice ČR viz také strany o protikubánských spolcích v (zatím ještě trochu) naší republice a také o největších štváčích proti Kubě.